ELVON Electric

Companie cu capital integral romanesc, a fost infiintata in anul 2011 si a aparut ca o necesitate pentru piata de echipamente electrice profesionale din Romania.

• Credem ca Eficienta este cheia succesului unei afaceri.
• Oferim o puternica Logistica in sprijinul partenerilor nostri.
• Suntem convinsi ca factorul uman reprezinta Valoarea cea mai de pret in orice organizatie.
• Sustinem cu tarie ca baza celor mai puternice si stabile parteneriate este Onestitatea.
• Promovam dreptul la existenta a generatiilor urmatoare prin respectarea Naturii si protejarea mediului inconjurator.

ELVON ELECTRIC propune o noua abordare a pietei in domeniul electric, scopul final fiind cresterea, cu maxim de profesionalism, atat a nivelului calitatii produselor, cat si a serviciilor oferite.

Acordand o atentie sporita in alegerea propriilor furnizori, suntem extrem de rigurosi in alegerea celor mai avantajoase solutii pentru clientii nostri, reusind, in acelasi timp, sa dam sens si valoare atat de vehiculatei sintagme „raport corect calitate/pret”.

Elvon Electric este condusa de o echipa manageriala dinamica si motivata, cu o experienta de peste 14 ani in domeniu, asigurand astfel partenerilor sai un climat de afaceri corect prin promovarea cu incredere a conceptului de afacere de tip win-win.

Elvon Electric vine in intampinarea clientilor sai cu o suprafata de depozitare de peste 2000 mp, dand dovada de o temeinica intelegere a nevoilor pietei, asigurand, in acest mod, un flux continuu de aprovizionare, precum si conditii optime de depozitare a produselor, in concordanta cu specificatiile tehnice emise de catre producatori si respectand cu strictete normativele impuse de catre standardele europene in vigoare.

Elvon Electric pune la dispozitia partenerilor sai o logistica proprie, destinata deservirii in timp util a celor mai exigente solicitari.

Eficienta

Logistica

Valoare

Onestitate

Natura

© 2014 Elvon Electric. Toate drepturile rezervate
Electromagnetica Business Park 
Str. Calea Rahovei, nr. 266-268
Bucuresti, Sector 5, ROMANIA
Tel.: +40 350.404.949
E-mail: office@elvon.ro