ELVON ELECTRIC

Companie cu capital integral românesc, a fost înființată în anul 2011 și a apărut ca o necesitate pentru piața de echipamente electrice profesionale din România.

Eficiență
Logistică
Valoare
Onestitate
Natură

Credem că Eficiența este cheia succesului unei afaceri.

Oferim Logistica proprie în sprijinul partenerilor noștri.

Suntem convinși că factorul uman reprezintă Valoarea cea mai de preț în orice organizație.

Susținem cu tărie că baza celor mai puternice și stabile parteneriate este Onestitatea.

Promovăm dreptul la existență a generațiilor următoare prin respectarea Naturii și protejarea mediului înconjurător.

ELVON ELECTRIC propune o nouă abordare a pieței în domeniul electric, scopul final fiind creșterea, cu maxim de profesionalism, atât a nivelului calității produselor, cât și a serviciilor oferite.

Acordând o atenție sporită în alegerea propriilor furnizori, suntem extrem de riguroși în alegerea celor mai avantajoase soluții pentru clienții noștri, reușind, în același timp, să dăm sens și valoare atât de vehiculatei sintagme „raport corect calitate/preț”.

Elvon Electric este condusă de o echipa managerială dinamică și motivată, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, asigurând astfel partenerilor săi un climat de afaceri corect prin promovarea cu încredere a conceptului de afacere de tip win-win.

Elvon Electric vine în întâmpinarea clienților săi cu o suprafață de depozitare de peste 2000 mp, dând dovada de o temeinică întelegere a nevoilor pieței, asigurând, în acest mod, un flux continuu de aprovizionare, precum și condiții optime de depozitare a produselor, în concordanță cu specificațiile tehnice emise de către producători și respectând cu strictețe normativele impuse de către standardele europene în vigoare.

Elvon Electric pune la dispoziția partenerilor săi o logistică proprie, destinată deservirii în timp util a celor mai exigente solicitări.